Hotel-Restaurant in vol bedrijf
EUR 105.000,00
USD 123.900,00
CZK 2.856.000,00
Frankrijk, discreet, Omgeving Bergerac.
Hotel-Restaurant in vol bedrijf
Soort status: Actief
Type bedrijf: hotel
Pand ID: HZ 2016 - 3
Huur of koop: (bedrijf) ter overname
Koopsom incl. onr. goed: Nee.
Kamers: 5
Huurprijs per maand in euro's: 933 EUR
Koopsom:: 105000 EUR

HZ 2016 - 3. Hotel-Restaurant ter overname in Frankrijk.

Hotel Restaurant in vol bedrijf. Zeer goed aangeschreven Hotel Restaurant Bar (goodwill en inventaris) bieden wij nu aan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Er zijn vijf hotelkamers met bad en/of douche en toilet, twee restaurantgedeeltes, terras, keuken, bar, openbare en privé vertrekken, zolder, schuur met opslagruimtes en een grote ommuurde tuin. Mogelijkheid tot het creëren van meer hotelkamers. Het bedrijf ligt midden in een middeleeuwse dorp in het departement de Lot, grenzend aan de Dordogne. Het hele jaar door kunt u rekenen op klandizie, met de zomermaanden als hoogtepunt.
Alle ruimtes worden volledig ingericht overgedragen (inclusief terras en tuinmeubilair). Dit geldt natuurlijk ook voor de keuken, bar en opslagschuur met al haar apparatuur, (klein)materiaal en het zeer uitgebreide serviesgoed. Afgelopen jaar is er geïnvesteerd in een nieuwe koeling voor de keuken, hebben drie kamers nieuwe bedden (160x200) gekregen en is voor alle kamers alle linnengoed vernieuwd, inclusief de hoofdkussens, dekbedden en decoratiespreien.

Het Hotel-Restaurant heeft een nieuw brandalarm en brandvertragende deuren. Hiermee voldoet het Hotel Restaurant aan de hiervoor gestelde overheidsnormen (sécurité incendie).
Het Hotel-Restaurant beschikt over de meest volledige vergunning (IV).
De verkoopprijs is 105.000,-- euro voor de inventaris en goodwill, exclusief overdrachtskosten en omvat niet het onroerend goed. De huurprijs is zeer redelijk (933,- Euro per maand, exclusief BTW), met een doorlopend huurcontract. Het is mogelijk om van de eigenaar van het onroerend goed (direct of op termijn) het geheel over te nemen. Overname in overleg.

Uitgebreide informatie, foto's en contactgegevens sturen wij u graag toe.
Wij (spreken Nederlands) kunnen u verzekeren dat het beslist loont om een kijkje bij ons te komen nemen en u te overtuigen van deze charmevolle, romantische locatie.

www.horecazaken.eu

Features:
Vastgoed
Woning Terras
No reviews for house

Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
MAKELAAR
Horecazaken EU
reply@horecamakelaar.eu
STUUR REACTIE