Goedlopend hotel Zuid-Duitsland
EUR 549.000,00
USD 647.820,00
CZK 14.932.800,00
Duitsland, Seiffen.
Goedlopend hotel Zuid-Duitsland
Soort status: Actief
Type bedrijf: hotel
Pand ID: HZ2016 - 28
Huur of koop: (bedrijf) ter overname
Koopsom incl. onr. goed: 549000 euro
Kamers: 11
Koopsom:: 549000 EUR

HZ2016 - 28. Te koop een goedlopend, klein hotel zonder restaurant (maar met de mogelijkheid tot) een kuuroord in het Ertsgeberge (2 goede restaurants zijn op loopafstand).

Ligging: tussen Dresden en Chemnitz in het veel bezochte kuuroord Seiffen. Dit stadje is wereldberoemd om zijn kunsthandwerk, speelgoed en kerst-decoratie en wordt jaarlijks bezocht door tienduizenden mensen, die hoofdzakelijk voor dat handwerk komen. Seiffen is een erg mooi gelegen stadje midden tussen glooiende heuvels en veel bossen. Een uitzonderlijk gebied met toeristisch enorm veel potentie. Zoals de meeste dorpen en steden in het eenmalige Oost-Duitsland wordt dat nu pas ontdekt en heeft zeker een veelbelovende toekomst.

De huidige eigenaar heeft de laatste drie jaar veel geld in dit object geïnvesteerd; het ziet er rondom perfect uit en heeft geen achterstallig onderhoud.

Gezien het feit dat de eigenaar nog een ander hotel in Potsdam heeft, wat de volle aandacht opeist, heeft dit object eigenlijk een energiek echtpaar nodig.

Nog wat cijfers en informatie:

Omzet:  250.000  euro / jaar.

11 kamers voor maximaal 26 personen.

Een gezellige gezelschaps-ruimte, een kleine ontbijtzaal voor ongeveer 20 personen een klein café-gedeelte met aangesloten barretje, een Finse buitensauna van blokhout, 10 parkeerplaatsen. opslagruimte voor terrasmeubilair, een kompleet ingerichte keuken met bakapparatuur,  frituren, afzuiginstallatie , koelingen en voorraadkelder. Internet door het gehele huis, een uitnodigend terras met nieuw meubilair,de kamers zijn optimaal ingericht met modern grote televisies, boxspring-bedden en goed ingerichte badkamers. Alles in zeer goede staat. 

Met een minimum aan medewerkers en een aktief echtpaar is hier een droom te verwezenlijken; van zelfstandig zijn in de horeca en daarnaast een uitstekend leven leiden.

Een nabijgelegen grondstuk met bouwvergunning voor een huis kan extra gekocht worden.

De vraagprijs voor dit alles bedraagt € 549.000,-- zonder het extra bouwgrondstuk voor woonhuis.

www.horecazaken.eu 

Features:
Specifiek
Nederlandse eigenaar
Vastgoed
Woning Terras Garage
No reviews for house

Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
MAKELAAR
Horecazaken EU
reply@horecamakelaar.eu
STUUR REACTIE