Traspaso te koop Costa Blanca
EUR 65.000,00
USD 76.700,00
CZK 1.768.000,00
Spanje, Moraira.
Traspaso te koop Costa Blanca
Soort status: Actief
Type bedrijf: restaurant
Pand ID: HZ 2018 - 2
Huur of koop: (bedrijf) ter overname
Koopsom incl. onr. goed: Nee
Oppervlakte in m2: 110
Opmerking:: Prijs is niet onderhandelbaar
Huurprijs per maand in euro's: 800 EUR
Koopsom:: 65000 EUR

HZ 2018 – 2. Traspaso te koop Costa Blanca.

Het bijzondere restaurant ( bistro ) heeft een unieke locatie in Moraira, zowel dichtbij de zee, Cala Andrago, als met uitzicht op zee. Op het ogenblik wordt het gebruikt als All you can eat buffet. Dit concept mag niet overgenomen worden.

Cala Andrago is een relatief nieuw gebied in Moraira wat door de opening van enkele mooi bedrijven erg in opkomst is.

Het prachtig ingerichte restaurant (100 m2) heeft een volledig uitgeruste keuken en een grote bar, inclusief koelers. Het restaurant wordt, afgezien van enkele persoonlijke spullen van de eigenaren, met alles verkocht. Binnen is er plaats voor 40 personen en het mooie prive-terras buiten biedt plaats aan 60 personen. Boven is er nog meer ruimte beschikbaar die momenteel door de eigenaren wordt gebruikt voor opslag. Buiten het restaurant is er een open parkeerplaats en een grote parkeergarage. Op dit moment is het restaurant geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Men kan de sleutel omdraaien en beginnen, onlangs is het gehele pand nog geverfd, evenals de buitengevel. De huidige huur is een zeer goede prijs voor de locatie, namelijk 800 euro plus belasting. Voor meer informatie of om dit restaurant te zien, aarzel dan niet om te reageren; dit is een kans die men niet mag missen. Zo een lage huur kan je in Moraira niet vinden, zeker niet voor deze locatie.

In juni afgelopen jaar is nog veel inventaris nieuw gekocht, waaronder een koelvitrine, 48 nieuwe designterrasstoelen, 10 nieuwe steigerhoutentafels in Ibizastijl, open koelvitrine en een nieuwe koel-vrieskast.

Moraira wordt ook wel het St. Tropez van de Costa Blanca genoemd. Er zijn vele overwinteraars, goed publiek, wat genoeg besteedt. Geen hoogbouw maar gewoon een knus vissersdorp met in de heuvels alleen maar villa's en andere vakantiewoningen; hoogbouw zul je er niet vinden. Het publiek is erg divers met voorheen veel Engelsen en Duitsers, maar de laatste twee jaar neemt ook het aantal Nederlanders en Belgen, die op vakantie komen of er een huis kopen, enorm toe. De belangrijkste reden is wel het klimaat, onze regio heeft het gezondste klimaat van heel Europa. Hier werken is iedere dag het vakantiegevoel hebben.

Koopsom: € 110.000,--

www.horecazaken.eu 

No reviews for house

Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
MAKELAAR
Horecazaken EU
reply@horecamakelaar.eu
STUUR REACTIE