Camping te Zuid-Holland
EUR 0,00
USD 0,00
CZK 0,00
Nederland, Zuid-Holland, discreet, discreet.
Camping te Zuid-Holland
Soort status: Actief
Type bedrijf: camping
Pand ID: HZ 2015 - 9
Huur of koop: (bedrijf) ter overname
Prijs is op aanvraag: Ja

Zeer kindvriendelijke en gezellige kleine camping in het midden van het land aan het water, vlakbij Utrecht te koop aangeboden! Het betreft een zeer mooi onderhouden camping.

De camping heeft 65 ingerichte plaatsen die zowel voor seizoenplaatsen als voor doorgaande reizigers ideaal zijn. Daarnaast zijn er 35 plaatsen die nog gedeeltelijk ingericht dienen te worden. De totale grootte van de camping is 2 ha groot en is EIGEN! Camping ligt aan een zandstrand aan een rivier.

Alle plaatsen zijn voorzien van elektra en water en zijn 100+ m2 groot. Velen zijn al betegeld en dus ideaal als seizoenplek ingedeeld. Er zijn gescheiden dames en heren toiletten met douches en een aparte ruimte met een professionele wasmachine en droger.

De camping is voorzien van een eetcafé (HORECA) die verpacht kan worden of in eigen beheer benut kan worden. In 2014 is het eetcafé van binnen en buiten geschilderd en opgeknapt.

Vraagprijs is op aanvraag.

Foto's zijn niet van dit object.

Verkoop is discreet dus reacties en contact allereerst via het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Features:
Specifiek
Prijs op aanvraag
No reviews for house

Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
MAKELAAR
Horecazaken EU
reply@horecamakelaar.eu
STUUR REACTIE