Strandpaviljoen Zandvoort
EUR 2.200.000,00
USD 2.596.000,00
CZK 59.840.000,00
Nederland, Zandvoort.
Strandpaviljoen Zandvoort
Soort status: Actief
Type bedrijf: grandcafe
Pand ID: HZ2019 - 5
Huur of koop: (bedrijf) ter overname
Koopsom incl. onr. goed: Ja
Opmerking:: Betreft overname van een horecabedrijf. Met of zonder huur.
Koopsom:: 2200000 EUR

HZ 2019 - 5. Een uniek Grand Café Restaurant op het strand. Jaarrond te exploiteren strandpaviljoen te Zandvoort

Dit prachtige strandpaviljoen is gelegen op een A1-locatie aan het Noordzeestrand met een overweldigend uitzicht op strand en zee. Het is, door deze geweldige ligging, zeer gewild onder bezoekers uit de wijde omgeving. Niet alleen in de zomer maar zeker ook na een winterse strandwandeling zoekt men graag de warmte op in dit sfeervolle paviljoen.

Het bedrijf wordt jaarrond geëxploiteerd. Het biedt 7 dagen per week alle mogelijkheden voor vrienden- en familiefeesten, zakelijke bijeenkomsten en evenementen.
Het team van  trouwe, vaste medewerkers maakt van elke verjaardag, huwelijk, zakelijk- of privédiner een onvergetelijke gebeurtenis. De menukaart nodigt van ontbijt tot diner uit tot een culinair verblijf.

Kenmerken:
⦁ Het paviljoen is 100% eigendom. De bedrijfsexploitatie (omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill) wordt middels een activa/passiva transactie verkocht. Het paviljoen zelf kan gekocht of gehuurd worden. Alle vergunningen zijn aanwezig.
⦁ De omzet bedraagt meer dan € 2.000.000,=.
⦁ Oppervlakte: Het totale, beschikbare grondstuk bedraagt 2.800 vierkante meter. Hiervan is circa 700 vierkante meter bebouwd.
⦁ Reden overname: eigenaar wil andere focus gaan hanteren; optimale begeleiding van de overname is onderdeel van de transactie. 

Bijzonderheden:
⦁ Het paviljoen leent zich door zijn omvang voor alle soorten grootschalige events, maar kan tevens door innovatieve wandsystemen opgesplitst worden in meerdere ruimtes.
Deze ruimtes beschikken over interieur met luxe uitstraling en openhaard opstelling.
⦁ De zeer ruim opgezette volledig geëquipeerde keuken is internationaal georiënteerd en staat voor een unieke grand café-restaurant beleving op het strand. De menukaart varieert van hamburger tot fruits de mer. Het paviljoen beschikt tevens over meerdere modern geoutilleerde, luxe barlocaties met onder meer tientallen speciaal-bieren (op tap en op fles).
⦁ Het paviljoen beschikt naast alle uitgebreide terras- en strandvoorzieningen ook nog over een apart groot privé terras met eigen barvoorzieningen en BBQ-opstellingen. 
⦁ De onderneming heeft eigen marketing-expertise in huis voor realiseren van acquisitie van zakelijke en particuliere partijen.  Zij beschikt tevens over een moderne website en maakt slim gebruik van alle social media kanalen. Qua recensies is sprake van “certificaat van uitmuntendheid”. 

Verkoop/Verhuur   
Bedrijfsexploitatie:   € 1.350.000,=
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill

Opstallen: Het is mogelijk de opstallen te kopen of te huren.

Vraagprijs Koop: € 2.200.000,=
Opstalrecht conform de huurovereenkomst van grond, alsmede de terreininrichting, terrassen en de opstallen omvattende een horecapaviljoen met verkoopruimten, verkeersruimten, productieruimten en dienstruimten.

Vraagprijs Huur: € 175.000,=
Huur van grond, alsmede de terreininrichting, terrassen en de opstallen omvattende een horecapaviljoen met verkoopruimten, verkeersruimten, productieruimten en dienstruimten. Verhuurder belast de huur voor de grond door aan huurder.

Procedure:
Na een oriënterend gesprek kan aan kandidaten met aantoonbare ervaring en voldoende financiële middelen meer informatie verstrekt.

Features:
Specifiek
Foto is niet van dit object
Vastgoed
Terras
No reviews for house

Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
MAKELAAR
Hans Romijn Hans Romijn Overname - Experts
adela@overname-experts.nl
STUUR REACTIE