Goedlopend hotel te huur
EUR 15.000,00
USD 17.700,00
CZK 408.000,00
Curacao, Rio Canario.
Goedlopend hotel te huur
Soort status: Actief
Type bedrijf: hotel
Pand ID: HZ2017 - 9
Huur of koop: pand te huur
Kamers: 20
Huurprijs per maand in euro's: 15000 EUR
Koopsom:: 1000000 EUR

HZ 2017 - 9. Goedlopend hotel te Curacao te huur.

Bent u op zoek naar een echte uitdaging? Naar een mogelijkheid om uw ondernemerskwaliteiten te laten zien? Ziet u het helemaal zitten om een goedlopend hotel te huur en uit te bouwen? Het is allemaal mogelijk in dit hotel te Rio Canario! Rio Canario ligt redelijk centraal, vlakbij de wijken Emmastad, Biesheuvel, Amerikanenkamp en de Gosieweg. In de directe omgeving vind je onder andere de marinebasis Suffisant, de SGR-groep, de International School of Curacao en het Marnix College.  Het hotel ligt vlakbij de ring dus of u nou richting Hato, Piscadera, Salina of Jan Thiel moet, u zit direct op goede route!

Het hotel beschikt over 20 kamers met badkamer. Er zijn 4 verschillende soorten kamers: 6 standaard rooms, 11 superior rooms, 2 junior suits en 1 master suit. Alle kamers zijn kortgeleden volledig vernieuwd. Iedere kamer beschikt over airconditioning, flatscreen tv en internet. Daarnaast zijn de kamers natuurlijk volledig gemeubileerd. Bekijk hieronder de virtual tour om alle kamers van binnen te bekijken! Het hotel beschikt over een bar/restaurant met zeer ruim terras. Hier worden regelmatig feesten en evenementen gegeven. Aan de voorzijde is er een snackbar welke gebruikt kan worden voor zowel de gasten als voor straatverkoop. Via de ingang komt u direct bij de receptie welke ook over een kantoor beschikt. 

We zijn op zoek naar die ondernemer(s) die de strategie van het hotel veranderen en kunnen uitbouwen. Daarom moet iemand zich voor de lange termijn willen binden. Momenteel richt het hotel zich veelal op groepen waarbij het succesvol is. Toch zal de transitie naar een bredere doelgroep gasten gemaakt moeten worden. De huidige eigenaar wil dat een succesvolle ondernemer met een frisse blik dit gaat doen. De kamers zijn allemaal kortgeleden vernieuwd. Op het terrein is voldoende plaats voor verbetering zoals bijvoorbeeld een zwembad. De eigenaar is bereid om mee te denken m.b.t. investeringen, daadwerkelijk alles is bespreekbaar! 

 

Features:
Specifiek
Nederlands sprekende eigenaar
No reviews for house

Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
MAKELAAR
Roy Vrooland Livinggoed Curacao
info@livinggoed.com
STUUR REACTIE